ANKARA / ÇUBUK - Şehit P Üst Muharrem Kaleli İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.

Ock

Okulumuzdaki hizmet standartlarının geliştirilmesi, eğitim ve işleyiş süreçlerindeki kalite yönetim yaklaşımını uluslararası standartlar seviyesine taşımak amacıyla ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi temel eğitim programına katılınarak eğitimler başarıyla tamamlanmıştır. Okulumuz için hayırlı olması temenni ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginleri Projesi kapsamında "Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma" yarışması tamamlanmış olup dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz 2/B sınıfı öğrencisi Ali Yiğit ÖZTÜRK'ün veli ziyareti sınıf öğretmenimiz, müdür yardımcımız, okul müdürümüz ve ilçe milli eğitim müdürümüz eşliğinde gerçekleştirilmiştir. Müdürümüz Sayın Alican KILIÇ'a ziyaretimizde eşlik ettiği için teşekkür ederiz.

Kas

Ekm

Okulumuz öğretmenlerine yönelik okul temelli mesleki gelişim semineri kapsamında düzenlenen robotik kodlama eğitimi kursunu ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Alican KILIÇ hocamız ziyaret ettiler. Kurs hakkında bilgi alarak okulumuzda incelemelerde bulundular. Ziyaretleri ve destekleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Veli Görüşme Saatlerimizdir. Tüm Velilerimize duyurulur.

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılı için okulumuzda bakım onarım kapsamında okul bahçe demirleri ve oyun alanları renklendirilmiş, yenilikler yapılmıştır.

Ağu

İlçe Müdürümüz Sayın Alican KILIÇ VE şube müdürlerimiz okulumuzu ziyaret ettiler.

Ağu

Okul Müdürümüz görevine başladı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli etkinlik ve gösterilerle kutlanmıştır.